maison Viehko

Havukranssihommia...

Sunnuntai 20.11.2016 klo 22:28 - Anna

Havu tuoksuu nenään ja antaa jo vähän joulufiilistä... Meidän kellaripajassa on hallittu kaaos, kun vuoropäivinä väsään siellä himmeleitä ja toisina kransseja. Käytiin juuri sunnuntain kunniaksi ulkona syömässä ja ai että kun hävetti pihkaiset sormet! Vaikka kuinka hinkkaa ytyllä pesuaineella niin jälkiä jää!

Vuorokauden keskilämpötila on jo sellainen, että havukransseja voi alkaa asetella ulos somisteeksi! Esimerkiksi mänty ja mustikanvarvut kestävät kivasti ihan loppukevättalven aurinkoisiin päiviin saakka vehreinä, kun saavat olla ulkona.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: havukranssi, ovikranssi, myytävänä, jouluinen, talvinen, vanha ovi,

Loppuvuoden suunnittelua ja sisustushommia

Maanantai 5.9.2016 klo 20:23 - Anna

Taidelauantai Malskilla on taputeltu ja arki koittaa taas. Olihan mahtava viikonloppu! Myyntipöytä saatiin kuntoon tyttäreni kanssa jo perjantaina, lauantaina äiti oli myyntiseurana ja koko härdellin purkamisessa auttoi mieheni. On minulla kyllä ihana perhe, kun auttelevat tällaista höperöä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: joulumyyjäiset, aikataulu, viehko, myynti, yhteistyö, yöpöytä, kirpputorilöytö, valkoinen, pastellisävyinen, kranssi, vanha, herätyskello, sisustus, romanttinen

Taidelauantain käsityötorille valmistautumista...

Maanantai 29.8.2016 klo 21:16 - Anna

Takkatuli ritisee ja hohkaa ihanasti lämpöä olkkarin pönttöuunissa... Jätän luukut auki vaikka lämpöä menee hukkaan, ihan vaan koska tulen äärellä on mukavampi touhuilla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tunnelma, takkatuli, pönttöuuni, kranssi, käsityö, Taidelauantai, Lahti, käsityöläisten tori, Malski, sisustustyyny, avainkoru,

Syksyisen pihlajanmarjakranssin ohje

Tiistai 9.8.2016 klo 22:55 - Anna

Ihan tuntuu jo syksyiselle olo... Entäs siellä? Illat alkaa hämärtyä aiemmin ja ilmankosteus on niin korkea ettei pyykit meinaa kuivaa narulla! Pakko siis hurisuttaa kuivauskaappia ja kaivaa kynttilät esiin kaapista. Ai että kynttilänvalo onkin kaunista pitkästä aikaa <3.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pihlajanmarja, kranssi, ohje, syyskranssi, marjakranssi, syksy