maison Viehko

Mustavalkeaa maalaisromantiikkaa

Share |

Sunnuntai 13.11.2016 klo 20:14 - Anna


Vanha, nostalginen bakeliittipuhelin koristaa meillä eteisen pöytää.  Tämä hieno musta Oy Puhelinteollisuuden puhelin vallan kutsui minua kirpputorilla ja pyysi päästä mukaani!

Vanhaa_valkoista_ja_mustaa_puhelin.jpg

Vaikka ihan tällaista puhelinta ei meillä lapsuudenkodissa ollutkaan (oli myrkynvihreä, muovinen lankapuhelin...) niin tämä saa silti aikaan nostalgisen fiiliksen. Ei ollut kännyköitä kellään ja numerot veivailtiin ulkomuistista puhelimeen!

On meillä aika-ajoin enemmänkin mustia esineitä! Tämän kiiltävän mustaksi maalatulla puisella pöytälevyllä tuunatun ompelukoneen jalan adoptoi äitini, kun meillä ei sille löytynyt sopivaa paikkaa... Kayser sai uuden arvoisensa kodin!

Vanhaa_valkoista_ja_mustaa_ompelukonepoyta.jpg

Vanhat nuotit ovat sitten kauniita koristeina. Niillä voi vaikka paketoida lahjan, tehdä taulun tai pitää koristeena ihan sellaisenaan tai rullalle kääräistynä. Esimerkiksi juuttinaru  toimii käärön kiinnityksessä vastapainona hienoille koristeellisille nuoteille.

Vanhaa_valkoista_ja_mustaa_nuotit.jpg

Pikku vinkki: Kirjastojen poistomyynneistä voi löytää edullisesti nuotteja! Älä anna kontaktimuovilla päällystettyjen tylsän näköisten kansien hämätä, koska nuottikirjojen sisältö saattaa silti olla kauniisti kuvitettu ja kirjasintyyppi upea. Ei muuta kuin kirjastojen aarteita koluamaan !

Alkaa muutes jo vähän olla jouluinen olo, kun luntakin on maassa ja Viehkon kellaripajassa valmistuu illat pitkät kransseja ja himmeleitä... Kun joulusutinat on ohi, ehtii taas paremmin keskittyä sisustamiseen, vanhojen tavaroiden keräilyyn ja oman kodin tuunailuun, sekä blogin kirjoitteluun.

Siihen asti, joulua innolla odotellessa,

-Anna

Avainsanat: sisustus, vanha, maalaisromanttinen, mustavalkoinen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini