maison Viehko

Kerrankin voitin huudon!

Share |

Keskiviikko 19.10.2016 klo 0:34 - Anna


Jipii jipii jipii! Eka kerta ever, kun voitan huutokaupassa huudon ja ihan kohtuuhintaan vielä!

Riemun saa aikaan vanha messinkinen torvi. Kaikesta sitä tuleekin onnelliseksi! En ole musiikkinaisia, mutta näitä instrumentteja olen aina ihaillut ihan puhtaasti ulkonäkösyistä. Nyt sain sellaisen aarteen omaa kotia koristamaan, huippua! Tämä on mielestäni upea brocantelöytö! Soiko? Ei sen väliä, kunhan on kaunis...

Vanha_torvi2.jpg

Ripustelin hienon torven seuraksi maalaistalon vanhaan ukonpäänaulakkoon hauskat jouluvalot. Valitsin tuollaiset vähemmän jouluiset Airamit, jotka toimivat kätevästi paristoilla niin säästyin johtojen peittelyltä. Lisävarusteena valosarjassa on 6 tunnin ajastin, niin ei tarvitse edes olla säätelemässä päälle ja pois. Ihana nykytekniikka!

Olkkarin_sisustusta1.jpg

Syksyn myötä kaipaan vähän lisälämpöä sisustukseen. Ruskean, puun ja messingin sävyt ovat rauhallinen ja luonnollinen täydennys muuten pääosin vaaleaan kotiin. Lisävalaistuksessa käytän myös lämpimän sävyisiä valoja luomaan tunnelmaa. Henkilökohtainen hirvitys olisi vilkkuvat moniväriset jouluvalot ikkunassa. Niistä tulisi vähintään migreeni tai epilepsiakohtaus. Onneksi makuasioista ei voi kiistellä, ja maailmaan mahtuu niin monta sisustustyyliä kuin meitä ihmisiäkin!

Yritän taiteilla käytännöllisyyden ja kauneuden välimaastossa kodin sisustuksessa. Siinäpäs on valkoisissa lautalattioissa kahden karvakuonon omistajalla alkutalven kurakeleillä siivoamista :) .

Mosse_harmaaparta.jpg

Paavo.jpg

Minulta, Mosse-papalta ja Paavo-pojalta lämpöiset terveiset kaikille lukijoille!

-Anna

Avainsanat: Huutokauppa, vanha, torvi, aarre, löytö, maalaisromanttinen, olohuoneen sisustus, brocante, jouluvalot


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini