maison Viehko

Ruusupaperit piirongin hyllyille

Share |

Lauantai 8.10.2016 klo 21:34 - Anna


Onpas ollut mahtavia aurinkoisia, kuulaita syyspäiviä! Huomenna matkaan sammalmetsään, jotta talven kransseihin ja jouluistutuksiin on sitten materiaalia valmiina. Toivottavasti ilma suosii vielä silloinkin.

Kuten olen jo aiemminkin todennut, syksy saa tosissaan aikaan jonkun pesänrakennusvietin ja muuttaa minut ihan kotihiireksi. Jos vaan aikaa jää päivätyöltä, tuunaan, häärään ja sisustan kotona.

Nyt olohuoneen pöydällä kukkii muhkea valkoinen syyskrysanteeni. Sain sen murulta lahjaksi ihan muuten vaan tavallisena arkipäivänä. Minua hemmotellaan! Syksyn kukkavalikoimat ovat nyt parhaimmillaan, joten nautitaanhan kauden kukista! Floristina toivon, että ihmiset kannattaisivat kotikukkia ostaessaankin kivijalkakukkakauppoja markettien sijaan, jotta ne pysyisivät edelleen pystyssä isojen ketjujen aiheuttamassa paineessa.

valkoinen_krysanteemi.jpg

Mutta sitten paasaamisesta itse asiaan... Kesällä meille muutti kuvan taustalla näkyvä viehättävä mummon peilipiironki.

olohuoneen_piironki.jpg

Hyllyt oli päällystetty ei niin kauniilla ruudullisella lahjapaperilla joka ei kyllä istunut kaappivanhukseen millään lailla. Lahjapaperien poisto ja hyllyjen uudelleen paperointi tai maalaus on odottanut inspiraatiota...

piirongin_vanhat_hyllypaperit.jpg

Kunnes löysin Hollolasta ihanalta sisustuskirpputorilta vanhaa siniruusuista tapettia! Heti kun näin tapettirullan, tiesin että se oli kuin luotu piirongin hyllypaperiksi. Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Tapetin kaveriksi sopi hyvin luonnonvalkoinen puuvillainen pitsinauha.

piirongin_tuunaustarvikkeet.jpg

Ja näin herkän kauniilta lopputulos näytti!

valmiit_piirongin_hyllyt5.jpg

valmiit_piirongin_hyllyt6.jpg

valmiit_piirongin_hyllyt7.jpg

Kaikenlaisia esineitä odottelee hyllyillä ovien taakse kätkettynä tuunausta ... Ajattelin sipaista pikkutytön luistimien pintaan kalkkimaalin ja ripustaa koristeeksi lähempänä joulua.

Piirongin päällä taas on vaihtuva kokoelma esineitä. Nyt Porvoon vanhasta kaupungista löytyneet sukkahousunkorjauslangat pääsivät paraatipaikalle.

vanhat_sukkahousulangat.jpg

Tarpeellista tavaraa vai mitä...

Pitäkää peukkuja, etten joudu huomenna sateessa sammalmetsään! Ehkä saan nappailtua seuraavaan postaukseen välillä luontokuvia :)

-Anna

Avainsanat: piironki, hyllypaperointi, vanha, tapetti, ruusutapetti, tuunaus, pitsi, kukkakauppa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini