maison Viehko

Sisustustyynyjä vanhoista tekstiileistä

Share |

Sunnuntai 2.10.2016 klo 18:14 - Anna


Vauhdikas viikko takana. Aika juoksee ihan liian nopeasti ja tuntuu, ettei ehdi tehdä puoliakaan siitä, mitä itse haluaisi. Ihania sisustusideoita on pää täynnä, varastossa odottaa useampia tuunausprojekteja ja Viehkon joulukranssien teko pitäisi aloittaa. Onko teillä samanlaisia ongelmia ajankäytön kanssa?

Onneksi meikäläinenkin välillä (lue: liian harvoin)osaa hellittää ja nähdä ystäviä. Kyläiltiin eilen ja sidoin tuliaisiksi tällaisen pienen syyskimpun!

Syyskimppu_ystavalle1.jpg

Vihreät omput, syyshortensianoksat, viiruhelpi ja upean syysvärin saaneet vuorenkilven lehdet ovat omasta pihasta, muut kukat kaupasta. Tykkään viedä tuliaisiksi jotakin omatekemää. On se sitten kukkia, pieni käsityö tai jotain herkkuja.

Syyskimppu_ystavalle12.jpg

Sunnuntai-ilta kuluukin sitten Viehkon sisustustyynyjen kuvailussa, hinnoittelussa ja viemisessä verkkokauppaan. Tämä on jotain ihan järkyttävää, kun käsiinsä saa jotain noin kauniita, käsintehtyjä uniikkeja tuotteita, ja niitä ei voi kaikkia pitää itsellään! :)

Tyynykasa12.jpg

Taas on tyynyissä aivan upeita vanhoja pitsejä, brodeerauksia, rouheaa pellavakangasta ja vitivalkoista vahvaa puuvillaa. Oi että armastan näitä! Jokainen nyöri, nappi ja kaari on huolella valittu ja ommeltu. Saan olla ylpeä näistäkin Viehkon tuotteista. Kiitokset tekijälle! <3

Tyynykasa1.jpg

Jos tykästyit, kurkkaa verkkokaupasta tyynyjä! Kuvan tyynyt ilmestyvät Viehkon sivuille myyntiin tänään illan mittaan :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille

-Anna

Avainsanat: kukkakimppu, syyskimppu, sisustus, tyyny, koriste, maalaisromanttinen, vanha, tekstiili, valkoinen, pitsi, lakana, pellava


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini