maison Viehko

Loppuvuoden suunnittelua ja sisustushommia

Share |

Maanantai 5.9.2016 klo 20:23 - Anna


Taidelauantai Malskilla on taputeltu ja arki koittaa taas. Olihan mahtava viikonloppu! Myyntipöytä saatiin kuntoon tyttäreni kanssa jo perjantaina, lauantaina äiti oli myyntiseurana ja koko härdellin purkamisessa auttoi mieheni. On minulla kyllä ihana perhe, kun auttelevat tällaista höperöä.

Pastellikranssi1.jpg

Käsityötapahtumassa on mukava olla mukana, koska asiakaskunta arvostaa huolella  tehtyjä tuotteita ja kaikki ovat hyvällä tuulella. Ihmiset etsivät juuri omantyylisiään tavaroita tai bongailevat ideoita. Kellään ei ole hoppu vaan vapaapäivää vietetään rauhassa kierrellen.

Monet kyselyt tuli siitä, olemmeko joulun alla muissakin myyjäisissä Viehkon tuotteiden kanssa. Lupaan ilmoitella täällä Viehkon etusivulla ja facebookissa heti, kun syksyn ja joulun aikataulut selviävät. Jos tiedät jotkut kivat lämpimän tunnelman joulumyyjäiset Lahdessa tai lähialueilla, johon haluaisit minut myymään käsitöitämme, niin otathan yhteyttä ASAP!

Sunnuntaita vietin lempipuuhassani eli luuhasin kirpputoreilla. Kävin myös hakemassa sukulaisilta käytöstä poistuneen vanhan puisen yöpöydän meille uuteen kotiin...

Yopoyta1.jpg

Ja ai että mitä juttuja kirpparilta löysinkään! Toisen romu on toisen aarre... Suloisen vedettävän herätyskellon kultakoristeilla, sekä ruosteisen painavan kahvan! Lieneekö kahva joskus ladon tai vaikkapa autotallin ovea koristanut?

Kello_ja_kahva1.jpg

Tältä sunnuntain sijoitukset sitten näyttivät paikallaan!

Yopoyta_lukuvalolla21.jpg

Lempparilehti ja ruusulimonadia <3

Yopoyta_lukuvalolla4.jpg

Nyt alkaa olla romuromanttinen vierashuone valmis. Paitsi että tuossa Porvoon pihakirppikseltä löytyneessä suloisen sinisessä lukuvalossa on maadoittamaton pistoke, joten sitä ei voi vielä käyttää... Yritän olla juoksuttamatta tota isäntää liikaa, eli se saa odottaa :)

Seuraavalla kerralla blogissa vanhan puusohvan tuunausta! Löysin niiiiiiin kauniin sävyn maaliinkin, etten malta odottaa miltä sohva tulee näyttämään valmiina!

Palaillaan!

Avainsanat: joulumyyjäiset, aikataulu, viehko, myynti, yhteistyö, yöpöytä, kirpputorilöytö, valkoinen, pastellisävyinen, kranssi, vanha, herätyskello, sisustus, romanttinen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini