maison Viehko

Olohuoneen tunnelmia

Lauantai 24.9.2016 klo 17:19 - Anna

Olohuoneemme sijaitsee rintamamiestalolle tyypilliseen tapaan keskikerroksessa, kuten keittiö ja yksi makuuhuonekin. Huoneet rakennettiin tämäntyyppisissä taloissa hormin ympärille ja näin ne saatiin lämmitettyä mahdollisimman taloudellisesti ja helposti. Onni on pönttöuunit joka huoneessa!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: olohuone, sisustus, maalaisromanttinen, vanha, perintökalleus, antiikki, huonekalu, , 50-luvun talo, rintamamiestalo, valkoinen

Kuisti syyskuntoon

Sunnuntai 18.9.2016 klo 21:55 - Anna

Syysauringon paljastavat säteet ja kuulaat viilenevät yöt pakottivat minut laiskimuksen vihdoin kuistin siivousoperaatioon. Öisin lämpötila laskee jo niin alas, että ilman tätä ryhtiliikettä joku kaunis aamu kesäkukat olisivat löytyneet paleltuneina ulkoa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: rintamamiestalo, 50-luvun talo, kuisti, veranta, sisustus, kesäkukat, syksy

Vanha puusohva

Sunnuntai 11.9.2016 klo 23:16 - Anna

Niinhän siinä sitten kävi, että vuosikymmenten saatossa kärsinyt valkoinen puusohva saatiin kunnostettua ja maalipinnan värikin muuttui. Pitkän pähkäilyn jälkeen väriksi valikoitui himmeä vaaleanharmaa Tikkurilan "Valkama". Nyt tekisi mieli maalata kaikki muutkin huonekalut tällä! Taisin löytää mun match made in heaven-sävyn :).

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vanha, puusohva, pinnasohva, sivusta vedettävä, harmaa, kunnostus, tuunaus,

Loppuvuoden suunnittelua ja sisustushommia

Maanantai 5.9.2016 klo 20:23 - Anna

Taidelauantai Malskilla on taputeltu ja arki koittaa taas. Olihan mahtava viikonloppu! Myyntipöytä saatiin kuntoon tyttäreni kanssa jo perjantaina, lauantaina äiti oli myyntiseurana ja koko härdellin purkamisessa auttoi mieheni. On minulla kyllä ihana perhe, kun auttelevat tällaista höperöä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: joulumyyjäiset, aikataulu, viehko, myynti, yhteistyö, yöpöytä, kirpputorilöytö, valkoinen, pastellisävyinen, kranssi, vanha, herätyskello, sisustus, romanttinen