maison Viehko

Pikkuputelikokoelma

Share |

Torstai 11.8.2016 klo 21:22 - Anna


Kirpputorilta löytyi tällä kertaa niin hellyyttäviä pieniä vanhoja puteleita, että hykerryttää!

Pikkuputelit2.jpg

 

On Kemiallis-teknisen tehtaan ompelukoneöljyä, Tampereen ensimmäisen apteekin Valkosta mikstuuraa (Th. Joh.Borg) ja yskänlääkettä. On tieteellistä valmistetta ihon hoitoa varten; Eau de citron ja asperiinia (pullossa?).

Pikkuputelit5.jpg

Putelit seisovat vanhan Arabian vadin päällä. Vati on lasitepinnaltaan krakeloitunut ja sen takia tarjoiluastiaksi sopimaton, mutta koristekäytössä mainio! Samankaltaisia esineitä vadille ryhmittelemällä pienetkin esineet pääsevät oikeuksiinsa. Ja pölyjen pyyhkiminen helpottuu!

Piirongin päälle putelien kaveriksi pääsi taas syyshortensiakimppu hiirenvirnalla höystettynä. Ne ovat minulle loppukesän ehdottomat lempparikukat. Hiirenvirnaa kasvaa perennapenkeissä rikkakasvina, mutta annan sen rehottaa jotta saan napsittua kimppuihin sen kauniin kevyitä köynnöstäviä oksia. Kestävät muuten maljakossa hyvin!

Pikkuputelikukat.jpg

 

Ai niin, ja huomenna haetaan meille vanha valkoinen rapistunut puusohva! Ajattelin ehostaa ja maalata sen kalkkimaalilla vaaleanharmaaksi ja vaha päälle.. Ehkä. Laitan kuvia kunhan saan soffan kotiin ja päätettyä sävyn! Tietysti jos rapistuneen maalin saa kauniisti hiottua pois ja alta paljastuu kaunis puu, voi olla että pelkkä vahaus riittää. Katsotaan! On aina kivaa kun joku projekti on odottamassa!

-Anna

Avainsanat: kirpputorilöytö, vanha, pullo, puteli, kokoelma, mikstuura, piironki, sisustus,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini