maison Viehko

Tervetuloa maison Viehkoon! Chapter one...

Share |

Maanantai 8.8.2016 klo 21:51 - AnnaTervetuloa vanhaa ja valkoista pursuavaan kotiimme!

Koti on siellä missä sydän on. Meidän perheelle koti on 50-luvun 3-kerroksinen rintamamiestalo, jota remontoidaan pikkuhiljaa ihan omin pikku kätösin mieheni kanssa. Narisevat lautalattiat, lasiveranta, pönttöuunit ja ompputarha ovat onnea (ja paljon työtä).

 Ulko-ovi.jpg

Kotimme sisustus muovautuu jatkuvasti vuodenajan, kirpparilta tehtyjen löytöjen, valmistuvien käsitöiden ja mielialan mukaan, mutta tyyli pysyy samana tai oikeastaan vahvistuu pikkuhiljaa. Onneksi koko perhe on haksahtanut rouheaan, rustiikkiin valoisaan, vaaleaan sisustukseen. Skandinaavista maalaistyyliä tämä kai on, omalla twistillä :).

Jos joku kysyisi, mitä teen mieluiten vapaa-ajallani niin kiertelen kirpputoreja. Vanhan ihanan esineen nähdessäni suunnittelen heti, voisiko se sopia sisustukseen tai tuunattavaksi. Toinen lempipuuhani on (etenkin sadepäivinä) tehdä käsilläni jotakin kuten kransseja, himmeleitä tai muuta kaunista. Taitaa olla perua vanhasta ammatistani floristina, että nautin suunnattomasti luodessani jotakin esteettisesti miellyttävää. Ja nyt keksin väylän miten jakaa se ilo kanssanne, ja ehkäpä saada mielipiteitä ja ideoita teiltä takaisin, arvon lukijat!

En malta odottaa päästä jakamaan sisustus- ja käsityöideat, tuunaukset, sekä kirpparilöydöt kanssanne!

Kotitoimisto.jpg

Koti"toimistosta"

-Anna

Avainsanat: valkoinen koti, sisustusblogi, maalaisromanttinen, sisustus, rustiikkinen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini